Скільки білку у картоплі

Картопля – скільки білка в картоплі ?

Ми знаходимо картоплю в різних кухнях щодня. Більшість із них є у таких закусочних продуктах, як чіпси та картопля фрі. Будь-хто може споживати його в будь-який час і за будь-яких обставин. Для спортсменів вживання картоплі може бути не лише відчуттям голоду. Справді, ми говоримо проодин з найбагатших овочів білком.

Що стосується бодібілдингу, не слід сприймати легковажно вміст білка та інших поживних речовин. Ось чому, встановлюючи здорове харчування, адаптоване до дисципліни, ми визначили харчову цінність картоплі.

Скільки білка в картоплі ?

Кількість білка в картоплі залежить від способу приготування. Приготований у воді він становить у середньому 1,8%. При варінні в духовці він збільшується до 2,5%. У смаженні вміст коливається від 1,8 до 2,5%. Енергетична цінність також залежить від техніки приготування. Він забезпечує 80,5 ккал у кип’яченій воді проти 89,4 ккал у духовці.

Картопля класифікується за розміром відповідно до ваги: ​​80 г для дрібної, 160 г для середньої та 320 г для великої. На відміну від харчового споживання солодкої картоплі, воно не пов’язане з фарбуванням. У будь-якому випадку, м’якоть з більшою кількістю фіолетового містить більше антоціанів.

Активні принципи та властивості картоплі

Картопля відрізняється перш за все його вміст вітаміну В6, вуглеводів та калію. Піридоксин коштує приблизно 0,34 мг у 100 г, що набагато вище, ніж усі овочі. Добова потреба становить 2 мг. Вітамін В6 сприяє виробленню енергії та зменшенню втоми. Дійсно, він бере участь у синтезі різних білкових сполук, таких як цистеїн та гомоцистеїн. Він також бере участь у формуванні еритроцитів і гормональної регуляції. Боротьба і виведення токсинів з артерій та мозку – це також інші особливості піридоксину.

Вуглеводи 16,7% призначені для примноження ваших запасів енергії. Це потрібні не лише вашим м’язам. Клітини мозку також споживають його для ефективності когнітивної системи. Харчові волокна: в тій же кількості, що і білок (1,8%), ці субстрати допоможуть вам підтримувати та регулювати голод.

100 г картоплі містить близько 363 мг калію. Цей мінерал відіграє важливу роль у правильному функціонуванні нервової системи. Скорочення м’язів вимагає руху таких речей, як калій. До цього додають 5,83 мг кальцію, 17,3 мг магнію і 20,2 мг натрію. Чим більше ви будете вживати цих поживних речовин, тим більше підвищиться ваша витривалість. Вода на 78,3% призначена для освіження та швидкого відновлення після тренування.

Найважливіші поживні речовини

  • Антоціани: вони доповнюють дії піридоксину при виведенні токсичних речовин з організму. Антоціани є одними з найбільш активних для нейтралізувати та евакуювати вільні радикали. Одночасно вони допомагають у профілактиці раку та клітинного старіння.
  • Фосфор: у 100 г картоплі міститься 37,2 мг фосфору. Зміцнення кісток повинно супроводжувати розвиток м’язів. 80% фосфору в організмі поєднується з кальцієм для утворення та затвердіння кісток і зубів. Решта 20% бере участь в метаболізмі цукрових енергій.

Чого варта порція картоплі ?

1,8% білка та 1,8% клітковини можна насолодити порцією картоплі. До цього додається близько 78% води та енергія близько 85 ккал. Його споживання сприяє одночасно корисним мінералам і вітамінам, необхідним для нормального функціонування організму.

Для картоплі приготування та варіння впливають на смак та смак. Ви також можете споживати іншу білкову їжу, таку як казеїн, щоб урізноманітнити достоїнства.

Ідеальна їжа для бодібілдингу ?

Картопля описується насамперед як важливе джерело енергії. Його можна вживати цілий рік. Для ваших занять бодібілдингом, вона збільшить споживання білка, води та вуглеводів. Це покращує роботу серцево-судинної системи та регулює кровотік.

Картопля – скільки білка в картоплі ?

Ми знаходимо картоплю в різних кухнях щодня. Більшість із них є у таких закусочних продуктах, як чіпси та картопля фрі. Будь-хто може споживати його в будь-який час і за будь-яких обставин. Для спортсменів вживання картоплі може бути не лише відчуттям голоду. Справді, ми говоримо проодин з найбагатших овочів білком.

Що стосується бодібілдингу, не слід сприймати легковажно вміст білка та інших поживних речовин. Ось чому, встановлюючи здорове харчування, адаптоване до дисципліни, ми визначили харчову цінність картоплі.

Скільки білка в картоплі ?

Кількість білк
а в картоплі залежить від способу приготування. Приготований у воді він становить у середньому 1,8%. При варінні в духовці він збільшується до 2,5%. У смаженні вміст коливається від 1,8 до 2,5%. Енергетична цінність також залежить від техніки приготування. Він забезпечує 80,5 ккал у кип’яченій воді проти 89,4 ккал у духовці.

Картопля класифікується за розміром відповідно до ваги: ​​80 г для дрібної, 160 г для середньої та 320 г для великої. На відміну від харчового споживання солодкої картоплі, воно не пов’язане з фарбуванням. У будь-якому випадку, м’якоть з більшою кількістю фіолетового містить більше антоціанів.

Активні принципи та властивості картоплі

Картопля відрізняється перш за все його вміст вітаміну В6, вуглеводів та калію. Піридоксин коштує приблизно 0,34 мг у 100 г, що набагато вище, ніж усі овочі. Добова потреба становить 2 мг. Вітамін В6 сприяє виробленню енергії та зменшенню втоми. Дійсно, він бере участь у синтезі різних білкових сполук, таких як цистеїн та гомоцистеїн. Він також бере участь у формуванні еритроцитів і гормональної регуляції. Боротьба і виведення токсинів з артерій та мозку – це також інші особливості піридоксину.

Вуглеводи 16,7% призначені для примноження ваших запасів енергії. Це потрібні не лише вашим м’язам. Клітини мозку також споживають його для ефективності когнітивної системи. Харчові волокна: в тій же кількості, що і білок (1,8%), ці субстрати допоможуть вам підтримувати та регулювати голод.

100 г картоплі містить близько 363 мг калію. Цей мінерал відіграє важливу роль у правильному функціонуванні нервової системи. Скорочення м’язів вимагає руху таких речей, як калій. До цього додають 5,83 мг кальцію, 17,3 мг магнію і 20,2 мг натрію. Чим більше ви будете вживати цих поживних речовин, тим більше підвищиться ваша витривалість. Вода на 78,3% призначена для освіження та швидкого відновлення після тренування.

Найважливіші поживні речовини

  • Антоціани: вони доповнюють дії піридоксину при виведенні токсичних речовин з організму. Антоціани є одними з найбільш активних для нейтралізувати та евакуювати вільні радикали. Одночасно вони допомагають у профілактиці раку та клітинного старіння.
  • Фосфор: у 100 г картоплі міститься 37,2 мг фосфору. Зміцнення кісток повинно супроводжувати розвиток м’язів. 80% фосфору в організмі поєднується з кальцієм для утворення та затвердіння кісток і зубів. Решта 20% бере участь в метаболізмі цукрових енергій.

Чого варта порція картоплі ?

1,8% білка та 1,8% клітковини можна насолодити порцією картоплі. До цього додається близько 78% води та енергія близько 85 ккал. Його споживання сприяє одночасно корисним мінералам і вітамінам, необхідним для нормального функціонування організму.

Для картоплі приготування та варіння впливають на смак та смак. Ви також можете споживати іншу білкову їжу, таку як казеїн, щоб урізноманітнити достоїнства.

Ідеальна їжа для бодібілдингу ?

Картопля описується насамперед як важливе джерело енергії. Його можна вживати цілий рік. Для ваших занять бодібілдингом, вона збільшить споживання білка, води та вуглеводів. Це покращує роботу серцево-судинної системи та регулює кровотік.