Скільки ккал у Макфлурі з карамеллю та шоколадом

МакФлурі Кіткат шоколадний McDonald’s (МакДональдз) – калорійність

Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле “Я не робот”. Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.

Минулого року я вирішила втратити зайві кілограми набуті під час вагітності. Спорт три рази на тиждень суттєвих результатів не показав, т аось знайшла ті милі таблиці і тепер втрачаю 5 кг. що місяця.

Завжди була переконана що моя багато рухлива робота і часті недоїдання не дадуть мені набрати зайвих кілограм, та в результаті прибавила з (58 на 75). Лише ваші таблиці мені показали правдивий результат і тепер за місяць – 5 кг і думаю до весни знову отримаю свою ідеальну вагу, завжди з вами просто та весело.

Минулого року я вирішила втратити зайві кілограми набуті під час вагітності. Спорт три рази на тиждень суттєвих результатів не показав, т аось знайшла ті милі таблиці і тепер втрачаю 5 кг. що місяця.

Завжди була переконана що моя багато рухлива робота і часті недоїдання не дадуть мені набрати зайвих кілограм, та в результаті прибавила з (58 на 75). Лише ваші таблиці мені показали правдивий результат і тепер за місяць – 5 кг і думаю до весни знову отримаю свою ідеальну вагу, завжди з вами просто та весело.

Морозиво

Морозиво – це заморожений солодкий десерт. Види морозива можна умовно поділити на такі групи:

• пломбір – морозиво на основі коров’ячого незбираного молока, вершків, цукру і курячих жовтків;

• молочне морозиво – на основі молока і вершків, без яєць і з меншою кількістю жирів, ніж пломбір;

• фруктовий лід – сік з додаванням води та цукру, заморожений у формочках (інколи заморожується просто вичавлений сік без додатків);

• сорбет – морозиво, калорійність якого найменша, адже складається воно суто з фруктового або ягідного пюре, в яке інколи додають ще цукор (але консистенція не як у замороженого соку, а збита);

• заморожений йогурт – морозиво з йогурту з цукром (часто додають фрукти або ягоди).

Скільки калорій у морозиві?

Це залежить від основи та додатків. Морозиво може містити різноманітні доповнення в складі основи або окремо: джеми, шматочки ягід чи фруктів, шоколадну крихту або шоколадну глазур, горішки та сухофрукти, вафельну крихту, печиво тощо. Підібрати можна як низькокалорійний, так і шкідливий варіант цього десерту. Орієнтовно кількість калорій в морозиві така:

• пломбір – близько 225 ккал/100 г, якщо з шоколадною глазур’ю або ріжком, то такий десерт може досягати 350-400 ккал;

• молочне морозиво без додатків – 120-160 ккал/100 г, в залежності від жирності (зазвичай, 5-8 г жирів на 100 г);

• фруктовий лід – в середньому 95-105 ккал, в залежності від кількості доданого цукру (домашній може бути і 50-70 ккал);

• сорбет – 60-120 ккал (домашній може бути 40-50, в магазинні сорбети додають цукор);

• заморожений йогурт – калорійність такого морозива також залежить від вмісту цукру, але, зазвичай, в межах 80-140 ккал/100 г.

Цікавий факт: у світі існує понад 700 сортів морозива, якщо враховувати солоні. Найоригінальнішими солоними варіантами є морозиво з тунця, пива, томатне з базиліком та пармезаном, з гострим перцем чилі і смаком макаронів з креветками.

Що стосується солодких варіацій десерту, то серед оригінальних: з вкрапленням солодкої вати і маршмелоу, з їстівними квітами, чорне морозиво з солоною карамеллю, зі смаком авокадо та шоколадне морозиво з бурбоном і сушеною журавлиною.

Чи можна морозиво під час схуднення?

За можливості краще обирати сорбет, заморожений йогурт або домашні варіації морозива. В останньому варіанті можна замінити цукор бананом, медом або просто давати його в меншій кількості. В такому випадку, енергетична цінність морозива буде доволі помірна і безпечна для схуднення. Домашні фруктово-ягідні сорбети без цукру або заморожений йогурт з ягодами можна їсти хоч щодня. Магазинні десерти краще виключити або їсти не частіше 1 разу на тиждень.

Шкода морозива

Основна шкода – калорійність морозива, високий вміст цукру і жирів. В більшості випадків ці жири шкідливі, особливо в магазинному недорогому морозиві, де молочні заміняються рослинними.

Загалом, морозиво з цукром у складі шкідливе для ваги, роботи кишківника, підшлункової, жовчного міхура, а також для здоров’я шкіри.

Оригінальні рецепти морозива

• домашнє пісне морозиво (веганське) з подрібненого до кремового стану банану, фініків і горіхів кеш’ю;

• морозиво з кокосового молока, вершків 10% жирності, соку і шматочків ананасів;

• морозиво з молока, полуниць (в пропорції 1:1), свіжої м’яти та меду.